Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadasıspor iç transferde 6 futbolcuyla anlaştı

19 Haziran 2017, Pazartesi 12:55

     


Aydın Amatör Süper Lig ikincisi olarak baraj maçında Çine Madranspor'u mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Kuşadasıspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadasıspor iç transferde 6 futbolcusuyla anlaşma sağladı. Kuşadasıspor, İlhan Sezer Orhonsayın, Mertcan Taşçı, Salman Atluxanov, Caner Bozkurt, Cevdet Topçu, Remzi Çamoğlu ve Recep Güler ile yeni sezonda da yola devam etme kararı aldı.

 

Teknik Direktörlük görevine Göksel Özdemir'in gelmesinin ardından iç transfer çalışmalarına da devam eden Kuşadasıspor, kolları sıvadı. Dış transferde Serhat Ardahanspor'dan orta saha oyuncusu Murat Çaydemir, Çiftay Yeşilovaspor’dan kaleci Serhat Taşçı ve Gaziemir Gençlikspor'dan da 28 yaşındaki forvet oyuncusu Erdem Eriş ile anlaşan Kuşadasıspor yeni sezon hazırlıklara devam ediyor.

 

Şampiyonluğa inanan oyuncuları transfer edeceklerini söyleyen Kuşadasıspor Teknik Direktörü Göksel Özdemir, "İç transferde 6 futbolcuyla anlaştık. Dış transferde de ince eleyip sık dokuyoruz. Başarılı bir sezon geçirmek için dikkat edeceğiz. En uygun kadroyu şekillendirip, hedefime yol alacağız" dedi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler