Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı voleybolcular ikinci maçını kazandı

19 Mayıs 2017, Cuma 17:02

     


Yıldız Kızlar Voleybol grup birinciliği müsabakalarında ilimizi temsil eden Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Denizli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nü 25-13, 25-16 ve 25-21’lik setlerle 3-0 mağlup etti

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yıldız Kızlar Voleybol grup birinciliği müsabakaları kapsamında Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Denizli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü. önceki gün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşılaştı. Grup birinciliği müsabakalarının ilkinde Muğla ekibine 3-2 kaybeden Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, ikinci müsabakasında etkili bir oyun sergileyerek baştan sona önde götürdüğü ilk seti 25-13 kazandı.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

İlk seti kaybeden konuk ekip Denizli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, ikinci sette başa baş bir oyun sergilerken ilk teknik molaya da 8-6 önde girdi. Molanın ardından performansını yükselten Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, ikinci seti de 25-16 kazanırken müsabakanın kıran kırana mücadeleye sahne olan son seti de 25-21 Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nün üstünlüğüyle tamamlandı. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler