Takip Et

SON DAKİKA

Türker resmen dalga geçiyor

19 Nisan 2018, Perşembe 10:39

     


Nazilli Belediyespor'da yaşanan taraftar tepkisinin ardından Kulüp Başkanı Özgen Türker, Yıldırım Demirören Spor Tesisleri'nde basın açıklaması yaptı. Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu basın açıklamasında Özgen Türker resmen taraftarla dalga geçti.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin bitimine 3 hafta kala 9 puan geride olarak ligde kalmasını mucizelere bağlayan Nazilli Belediyespor, bu hafta Fethiyespor'un 1 puan alması halinde matematiksel olarak 3. Lig'e düşecek. Taraftarın tepkisini alan Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Özgen Türker, tepkilerden sonra basın açıklaması yaptı. Tesislerde yapılan basın açıklamasında, "Matematiksel olarak küme düşmedik ama ligde de kalamadığımız gerçeği ile yüzleşmek durumundayız" diyerek taraftarla dalga geçti.

 

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Özgen Türker'in daha önce basına 'Onlar benim köpeklerim' demesi üzerine basının tepkisini sonradan öğrendiğini söyleyerek, "Onlar benim köpeklerim' demedim. Dediysem de özür dilerim" diyerek o hakareti yapmış olabileceğini ifade etti.

 

"HİÇ KİMSE MASUM DEĞİL"

Türker, "Hiç kimse masum değil" diyerek sorumluluğu da üstüne almadı. "En iyi kadroyu kuralım biz. Rüya gibi bir takım yapalım. Tam aksini yaparsanız medya ilk haftadan kötüleyici yazar, taraftar gelmezse başarısızlık elde ederiz. Biz aileyiz derken teknik ekiple, yönetimle, oyuncuyla değil. Biz, taraftarıyla, medyasıyla, yönetim kuruluyla, teknik heyetiyle, oyuncu grubuyla bir ekibiz. Bir aileyiz. Hepimiz şapkayı önümüze koyup düşünelim. Hiç kimse masum değil" diyen Türker, taraftarın istediği açıklamaları yapmamakta ısrar etti.

 

"KULÜP OLARAK KÜME DÜŞMEDİK"

"Kulüp ve camia küme düşmemeli" diyen Türker, "Şampiyonluğa oynayacağız diyoruz. Nasıl olacak bu? Puan silme gibi bir ceza riskimiz var mı? Hayır. Küme düşmüş müyüz? Hayır. Transfer yasağımız da yok. Bunlar olursa kulüp küme düşmüş olur. Kulüp olarak küme düşmedik biz. Takım olarak küme düştük. Gelir olarak federasyon ve iddiadan 2 bin 100 - 2 bin 300 gelirimiz vardı 2. Lig'deyken. Bu gelir 3. Lig'deyken bin 400 - bin 500 seviyesine düşüyor. Ama şampiyonluğa oynarsak maçları kazandıkça iddiadan ona göre para kazanırız. 400 bin TL gibi bir açık ortaya çıkıyor. O açığı da biz çok rahat sponsorlardan karşılarız.

 

BAŞARI YOK AMA YOLA DEVAM

Takımı ligde tutunamayan ve taraftarla bir türlü barışamayan Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile yola devam edeceklerini duyuran Türker, taraftarı çıldırttı. Nazilli Belediyespor taraftarları Ahmet Yavuz'u göndermek için protestolarına devam ederken, Yavuz'un tazminat maddesini de yalanladı ve teknik direktörün arkasında durmaya devam etti.

 

Öte yandan takımı ligde tutmayı başaramayan Teknik Direktör Ahmet Yavuz'un raporunu dikkate alacağını ve bir kez daha Yavuz'a güvenip gelecek sezon şampiyonluğa oynayacaklarını söyleyen Türker, "3. Lig'de kalıcı değiliz. Efeler gibi yükseleceğiz" dedi. (SİMGE ATA)







 
Son Eklenen Haberler