Takip Et

SON DAKİKA

Derbiyi kazandı il şampiyonu oldu

19 Şubat 2020, Çarşamba 11:36

     


Aydın Büyük Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında final maçında Söke derbisi heyecanı yaşandı. Sökespor ile Söke Basket kozlarını paylaştı. Efeler'de oynanan karşılaşma nefesleri keserken 2 sayı farkla şampiyon Sökespor oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Sökespor Kulüp Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Evren Gül, Söke Belediyesi Meclisi Üyesi ve Spor Komisyonu Üyesi Egemen Dalgıç, Sökespor Teknik Direktörü Göksel Özdemir ve Sökesporlu futbolcular da izledi.

Son periyotu büyük çekişme ve heyecan içerisinde geçen karşılaşmanın son saniyesine Sökespor 72-70 önde girerken Söke Basket gerçekleştirdiği hücumda kazandığı ceza atışını değerlendiremeyince şampiyon Sökespor oldu.

Dostça ve centilmence geçen karşılaşma sonrası düzenlenen kupa töreninde şampiyon Sökespor Basketbol Takımı'nın kaptanı Sezgin Kazan şampiyonluk kupasını Söke İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Turan Günen’in elinden aldı.

Şampiyonda Söke Basketbol Takımı ikincilik kupasını, Başak Koleji üçüncülük kupasını ve AYBESKDER Takımı da dördüncülük kupasını aldı. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler