Takip Et

SON DAKİKA

Çine'de Play Off seferberliği

19 Şubat 2020, Çarşamba 17:17

     


Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup lideri Çine Madranspor camiası, İsabeyli Şırlanspor maçına kilitlendi. Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, "Bu maçın telafisi yok" dedi.

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup lideri Çine Madranspor, hafta sonu deplasmanda İsabeyli Şırlanspor ile oynanacak olan zorlu maça hazırlanıyor. Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, Play-Off için maçın dönüm noktası olduğunu ifade ederken, Çine halkını takıma destek çağrısında bulundu. Başkan Tuncay Erçin, Pazar günü oynanacak olan maç için araç kaldıracaklarını belirterek, araçların saat 11.00'da Çine Hükumet Meydanından hareket edeceğini duyurdu.

"ŞANLI YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Erçin, "Bu maçın telafisi yok. Yüzdük yüzdük Play Off'un kuyruğuna geldik. Bu maç bizim için kader maçı. İsabeyli Şırlanspor ve Büyükşehir Belediyespor 25'er puan ile arkamızda biz ise 27 puanla lideriz. Play Off'a kalabilmemiz bir üst lig şansımızı devam ettirmemiz için bu maçta yenilmememiz gerekiyor. Kaybetme ihtimalini bile rafa kaldırdık. Bu maçtan alacağımız puan yada puanlar bizi amacımıza ulaştıracak. Aksi takdirde sezon boyunca vermiş olduğumuz onca emeğin karşılığını üzülerek söylüyorum alamayacağız. Taraftarımız ile bir bütün olduk, birlikte güldük birlikte ağladık. Bu ligin sıkıntılarını birlikte omuzladık. Şimdi kaybetmeme zamanı, ya kaybedip üzüntümüzü paylaşacağız yada kazanarak şanlı yürüyüşümüze devam edeceğiz. Madranspor gönüllüsü herkesi destek olmaya takıma güç vermeye davet ediyoruz" dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler