Takip Et

SON DAKİKA

Tuğlaspor çıkış peşinde

18 Kasım 2016, Cuma 18:11

     


Geçen hafta sonunda deplasmanda alınan 5-1'lik Bozyurtspor galibiyetinin ardından ligde çıkış yakalamak isteyen Tepecik ekibi Tuğlaspor, zirve yarışı veren Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da oynanacak olan karşılaşma, saat 15.00'te başlayacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ligde oynadığı 7 maçta 2 kez galip gelen, 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Tepecik Tuğlaspor, ligin güçlü ekiplerinden Yıldızspor karşısında 3 puan arayacak. Deplasmanda Bozyurt'tan alınan 3 puan ile büyük moral bulan kırmızı-siyahlı ekip, Yıldızspor'u yenerek üst sıralara tırmanmak için çıkış arayacak.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarının altını çizen Tuğlaspor Kulüp Başkanı Ertan Kaya, "Yıldızspor güçlü bir ekip. Genç bir kadroya sahipler. Kollektif bir takım. Ligde en iyi kondisyona sahip takımlardan bir tanesi. Bozyurt maçında galip geldik ve bunu Yıldızspor galibiyeti ile seriye geçirmek istiyoruz. Az hata yaparak en azından galip gelemesek de 1puan koparmak istiyoruz. Çünkü Yıldızspor şampiyonluğa oynayan bir takım. Böyle iddialı takımlardan alınan 1 puan bile sizi ligde önemli yerlere taşıyabilir. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Ellerinden geleni yapacaklarına güvenimiz tam. İnşallah en iyi şekilde puan ya da puanlarla sahadan ayrılmak istiyoruz. Tüm Aydınlı sporseverleri maça davet ediyoruz" dedi.

4 EKSİK VAR

Tepecik Tuğlaspor, Yıldızspor karşısına önemli oyuncularından yoksun çıkacak. Kaleci Eray'ın sezon başından beri sırt ağrısı çektiği öğrenilen Tepecik ekibinde, tecrübeli kalecinin durumu maç saatinde belli olacak. Hüseyin 'in sakatlığı ise henüz geçmezken savunmada Tolga'nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Orta sahada Aykut'un durumunda ise henüz bir değişiklik olmadığı öğrenildi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler