Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadasıspor'da Bozyurtspor maçının hazırlıkları sürüyor

18 Kasım 2016, Cuma 13:25

     


Süper Amatör Lig'de zirvenin ortaklarından Kuşadasıspor, evinde oynayacağı Bozyurtspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Özer Türk Stadyumu'nda devam eden antrenmanlarda futbolculara ikram edilen baklava ise futbolcuları neşelendirdi. Çıktığı 4 maçta 6 gol atarak takımına büyük katkı sağlayan Ahmet Lütfi Özen, takım halinde bir bütün olduklarını ve şampiyon olacaklarını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Lig'de averaj farkıyla Bozdoğan Belediyespor'un ardından liderliği kovalayan Kuşadasıspor, evinde oynayacağı Bozyurtspor maçının hazırlıklarını Özer Türk Stadyumu'nda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Düz koşu ve çift kale maçın gerçekleştirildiği antrenmanın bitiminde futbolculara baklava ikram edildi. Yönetimi, teknik kadrosu ve taraftarıyla şampiyonluğa odaklanan Kuşadasıspor'da sakat oyuncunun bulunmaması teknik heyeti sevindirdi.

"TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Geçtiğimiz hafta oynanan ve 3-2 Kuşaadsıspor'un galibiyetiyle sonuçlanan Bozdoğan Belediyespor maçının yıldızı Ahmet Lütfi Özen, önemli açıklamalarda bulundu. Çıktığı 4 maçta 6 gol atarak takımına büyük katkı sağlayan Özen, "Takım olarak sadece şampiyonluğa odaklandık. Kuşadasıpor'u tercih etmemin en büyük sebeplerinden birisi de şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olmasıydı. Deplasmanda kritik puanlar alıyor. Önümüzde zorlu bir Yıldızspor maçı daha var. Eğer oradan da galibiyetle dönersek, yolun büyük bölümünü katetmiş olacağız. Takım, bir bütün halinde ve çok güzel arkadaşlık ortamımız var. En önemlisi ise taraftarımız her zaman yanımızda. Umuyoruz ki taraftarımıza sezon sonunda şampiyonluk hediye edeceğiz" dedi.

"TEK İŞİMİZ FUTBOL OYNAMAK VE OYNATMAK"

Bozdoğan Belediyespor maçının son dakikalarında gelen golle büyük sevinç yaşayan Kuşadasıspor Antrenörü Özer Erdem, hakkında yapılan yorumlara açıklık getirdi. Bozdoğan maçında sadece gole sevindiğini, hiç kimseye karşı kasıtlı bir şey yapmadığını ifade eden Erdem, "Maç esnasında birçok olumsuzluk yaşandı. Kafama taş attılar, sahaya birçok madde attılar. Kesinlikle bunlara tepki vermedim. Odaklandığım tek şey galibiyetti. 90+8'de gelen gole de herkesin yapacağı gibi bir sevindim. Bunda kasıtlı yapılmış bir şey yok" diye konuştu. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler