Takip Et

SON DAKİKA

Hedef, milli takıma oyuncu göndermek

18 Kasım 2016, Cuma 10:11

     


İncirliova Belediyespor’un kadın futbol takımında, Fethiyespor’u 6-1’lik skorla mağlup ederek sezona 3 puanla başlamanın sevinci yaşanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TFF Kadınlar 3. Lig 3. Grup’ta zirve mücadelesi veren İncirliova Belediyespor’un antrenörü Aziz Bingöl, ligde galibiyet olduğu kadar milli takıma da oyuncu göndermenin hesaplarını yapıyor. İncirliova Spor Lisesi öğrencilerinden oluşan takımın, genç bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan antrenör Bingöl, “Sezona galibiyetle başlamak güzel bir duygu. Oyuncularımın daha fazla müsabakalarda futbol oynayarak tecrübe kazanmalarını istiyoruz. Altyapıda sporcu yetiştiriyormuş gibi çalışıyoruz. Takımımızdaki en büyük oyuncunun yaşı 19, geri kalanı daha küçük yaşlardan oluşuyor. Genç bir kadroya sahibiz. Bu şekilde devam ederek hem kulüp takımı hem de okul takımı olarak başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu genç kadrodan kalifiyeli ve iyi sporcu yetiştirerek milli takıma oyuncu göndermek istiyoruz. Galibiyetten daha çok milli takıma da oyuncu gönderirsek bizi bu da sevindirir. Önemli olan onların geleceği, inşallah iyi sonuçlar alacağız. İncirliova Belediyespor olarak kadın futbolunda daha iyi yerlere gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan İncirliova Belediyespor pazar günü saat 11.00’de Çiğli Güzeltepe Sahası’nda İzmir ekiplerinden Güzeltepe Doğu Gençlik ve Spor Takımı’nın konuğu olacak. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler