Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923'ün rakibi 3 yılda amatörden 2. Lig'e çıktı

18 Kasım 2016, Cuma 17:35

     


Aydınspor 1923'ün Pazar günü konuk edeceği Etimesgut Belediyespor ilginç bir özelliğe sahip. Yeşil kırmızılı ekip 3 yıl önce amatör kümeden 2. Lig'e çıkmasıyla dikkat çekiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Başkan Hasan Kartal, başarıdaki en büyük etkenin sporculara yaklaşım olduğunu kendisinin de. Rizespor'dan deneyimi bulunduğunu ve o deneyimle Etimesgut Belediyespor'un yavaş yavaş başarı elde ettiğini ifade etti.

Kartal, "Süper Amatör Lig, Bölgesel Amatör Lig, 3'üncü Lig ve nihayet 2'nci Lig'i gördük. Başarıdaki en büyük etken sporculara yaklaşım. Ben sporcuları çok seviyorum. Ben onları gördüğüm zaman çok duygulanıyorum. Böyle bir birlikteliğin çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Bir çocuk, ağabey, kardeş ve baba olduğumuz zaman başarı daha kolay yakalanıyor diye düşünüyorum. Bunun dışında ne kalıyor 'ekonomik problemler.' Ayağını yorganına göre uzatırsan bir sorun olacağını zannetmiyorum ve başarıyı yakalamamak mümkün değil. Ben daha öncede söyledim, bizim takım her şeyiyle dört dörtlük olduğunu savunmuyorum. Bizden daha iyi takımları da görüyoruz ama, bizde birliktelik var, bizde beraberlik, dostluk, kardeşlik var. Bizim ekonomik problemlerimizin olmaması sebebiyle paylaşımda var. Bunlarda olunca çocuklar mutlu, bizde mutluyuz'' diye konuştu.

"GENÇLERBİRLİĞİ BAŞKANI İLHAN CAVCAV'I ÖRNEK ALIYORUZ"

Takımda maddi anlamda sorun olmadığını, tüm taksit ve maç primlerinin ödendiğini söyleyen Kartal, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ı örnek aldıklarını söyledi. Kartal, ''İnanın geriye dönük baktığınız zaman sporculardan benim alacağım var. Gençlerbirliği Başkanı İlhan ağabeyden çok şeyi örnek alıyoruz. Ekonomik gücü olan kulüplerin daha sağlam bir zeminde olduğunu görüyoruz. Ama, göreceksiniz. Ekonomik gücü çok yüksek gözüken o büyük kulüpler daha aşağılara düşecek ekonomileri böyle giderse. Bir gün süper ligden de aşağıya düşmeye başlayacak ekonomisi kötü olan kulüpler diyerek, hedefi Süper Lig olarak belirledi'' şeklinde konuştu.

HEDEF 3 PUAN

Öte yandan Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmılılar Aydın'a 3 puan için gelecek. Maç saatini Anemon Otel'de bekleyen olan olan Etimesgut Beklediyespor Teknik Direktörü Zekeriya Altıparmak, Aydınspor 1923'ün gücünü bildiklerini ancak kendilerinin de puan kaybına tahammüllerinin olmadığını kaydetti. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler