Takip Et

SON DAKİKA

"İstediğim 11'le sahaya çıkamadım"

18 Ekim 2016, Salı 15:31

     


Amatör Süper Lig'de mücadele eden Kuşadasıspor'un Antrenörü Özer Erdem, Tuğlaspor karşılaşması sonrasında yaptığı değerlendirmede iyi bir futbol oynayamadıklarını ama önemli üç puan elde ettiklerini ifade etti. Maçın devre arasında Başkan Behçet Alp'in soyunma odasına gelerek futbolculara moral verdiğini söyleyen Erdem, Acarlar deplasmanında istedikleri futbolu ortaya koyacaklarını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Amatör Süper Lig averaj farkıyla 3. sırada bulunan Kuşadasıspor'da Antrenör Özer Erdem cezalı oyuncularının bulunmasından dolayı Tuğlaspor karşılaşmasında istedikleri futbolu oynayamadıklarını belirtti. Özellikle maçın ilk yarısında kötü futbol oynadıklarını söyleyen Erdem, "İlk yarıda oynadığımız futboldan sonra Başkan Behçet Alp soyunma odasına gelerek oyuncularımıza destek verdi. Merkez Yeniköyspor karşılaşmasından sonra ceza alan oyuncularımız nedeniyle ilk yarıda zor anlar yaşadık. Fakat ikinci yarıda bulduğumuz gollerle üç puanı almayı başardık" dedi.

"BERABERLİĞE OYNAYAN BİR TUĞLASPOR VARDI"

Tuğlaspor'un beraberliğe oynamasından dolayı ilk yarıda gol bulmakta zorlandıklarını belirten Erdem, "İlk yarıda kapanan ve defansif oynayan bir Tuğlaspor vardı. Kontraataklarla golü bulmak istemelerinden dolayı temkinli oynamak zorunda kaldık. İkinci yarının başlarında bulduğumuz golden sonra Tuğlaspor'un defansını açmak daha da kolay oldu. Böylelikle galibiyet geldi" diye konuştu.

"UZUN ZAMAN SONRA İSTEDİĞİMİZ 11 İLE SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Ligin başlamasından bu yana istediği ilk 11'le sahaya çıkamadığını vurgulayan Antrenör Erdem, "Azerbaycan'dan transfer ettiğimiz Salman Atluxanov'u, oturma izninin gecikmesinden dolayı oynatamadık. Bunun yanında bu haftada Sezer ve Ahmet cezalıydı. İstediğim ilk 11'i kurmakta zorlandım. Fakat Acarlar deplasmanına istediğimiz ilk 11'le çıkacağız. Çok daha farklı bir Kuşadasıspor sahada olacak" ifadelerini kullandı. (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler