Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Kılınç'dan masterlere destek

18 Ekim 2016, Salı 17:09

     


Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 21-22 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek turnuvaya katılacak olan Köşk Masterler Takımı'na araç temin edeceğini açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye'nin birçok ilinden gelecek masterlerin katılacağı Antalya Turnuvası'nda, Aydın'ı Köşk Masterler Takımı temsil edecek. Takım kurucuları Önder Tuna ve İlyas Doğan, Başkan Rıfat Kadri Kılınç'a makamında ziyaret ederek turnuva hakkında bilgi verirken ulaşım için araç ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Spora ve sporcuya önem verdiklerini ifade eden Başkan Kılınç, "Köşk Masterler Takımı'na ahde vefa borcumuz var. Antalya'da ilçemizi temsil edecek olan masterlerin ulaşım sorununu biz temin edeceğiz. İnşallah başarılı bir futbol sergileyip iyi sonuçlarla dönerler" diye konuştu. Takım kurucuları Tuna ve Doğan, daha önce, oynadıkları sahanın ışıklandırmasını yaptıran Başkan Kılınç'a, "Bize ve spor camiasına verdiğiniz önem nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz. Antalya'da da Köşk'ün adını en iyi şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler