Takip Et

SON DAKİKA

Yıldızspor kolları sıvadı

18 Eylül 2020, Cuma 13:18

     


Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yıldızspor, yeni sezon öncesi kolları sıvadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Keyif Bahçesi'nde tanıtım toplantısı düzenleyen Yıldızspor, bir takım açıklamalar yaptı. Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan, ilk olarak Sportif Direktörlük görevine Aydın spor camiasının yakından tanıdığı Göksel Özdmir'i getirdiklerini açıkladı. Teknik Direktör Mehmet Öztürk ile daha önce Aydınspor 1923'te uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Özdemir, Yıldızspor camiasına kendisine inandıkları için teşekkür etti.

TARAFTAR FORMASI

Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan, taraftar forması kampanyası düzenlediklerini açıkladı. Özcan, "Kulübe maddi gelir getirmek amaçlı taraftar forması satacağız. 3 bin forma satış hedefimiz var. Formalar Keyif Bahçesi, Yıldızspor Kıraathanesi ve Sporin'den satılacak. 100 TL ücreti olacak" dedi.

"TRANSFERLER TAMAM GİBİ"

Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, "Şuan transferlerimiz tamam gibi. Ligin başlama süresine göre sahaya ineceğiz. Yapılacak açıklamaları bekliyoruz. 7-8 hazırlık maçı düşünüyoruz. Eksiğe göre transferler yapılabilir. Geçtiğimiz sezon ligi bilen bir takım olarak girseydik daha farklı olabilirdi. Bazı talihsizliklerde yaşadık. Onlar yaşanmasaydı şampiyonluğu son ana kadar kovalayabilirdik. İlk sezona göre bitirdiğimiz nokta da kötü değil. Bu sezon aramıza Göksel Özdemir de katıldı. Daha önce de uyumlu çalıştık. Bilgi ve birikimlerinden faydalanacağız" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler