Takip Et
  • 18 Eylül 2019, Çarşamba 16:17

Futbolun birleştirici dili engelleri aşıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından İzmirspor, kadrosuna kattığı işitme engelli 5 oyuncuyla futbolda engelleri kaldırdı. Bu sezon BAL 10. Grup'ta TFF 3. Lig'e çıkma mücadelesi verecek İzmirspor'da göreve gelen teknik direktör Ali Metin, ... haberin devamı için tıklayın

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından İzmirspor, kadrosuna kattığı işitme engelli 5 oyuncuyla futbolda engelleri kaldırdı. Bu sezon BAL 10. Grup'ta TFF 3. Lig'e çıkma mücadelesi verecek İzmirspor'da göreve gelen teknik direktör Ali Metin, İşitme Engelli Milli Takımında da oynayan Eşref Metin Su, Serhat Başaran, Zeynel Doruk Uçar (fotoğrafta), Mehmet Sert ve Orhan Aydeniz'i de kadroya dahil etti. İşitme engelli sporcular takım arkadaşlarıyla birlikte İzmirspor  İnciraltı Cavit ÖLÇER Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor. ( Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından İzmirspor, kadrosuna kattığı işitme engelli 5 oyuncuyla futbolda engelleri kaldırdı. Bu sezon BAL 10. Grup'ta TFF 3. Lig'e çıkma mücadelesi verecek İzmirspor'da göreve gelen teknik direktör Ali Metin, İşitme Engelli Milli Takımında da oynayan Eşref Metin Su, Serhat Başaran, Zeynel Doruk Uçar (fotoğrafta), Mehmet Sert ve Orhan Aydeniz'i de kadroya dahil etti. İşitme engelli sporcular takım arkadaşlarıyla birlikte İzmirspor İnciraltı Cavit ÖLÇER Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor. ( Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )