Takip Et

SON DAKİKA

Muğlalı Yiğit Galatasaray’da

18 Temmuz 2017, Salı 12:12

     


Futbol kariyerine Muğla Atletik Spor Kulübü’nde başlayan daha sonra Altınordu’ya transfer olan genç stoper Yiğit Siner’i Galatarasaray U16 takımına transfer oldu

Galatasaray, kariyerine Muğla Atletik Spor Kulübü’nde başlayan daha sonra Altınordu’ya transfer olan genç stoper Yiğit Siner’i U16 takımının kadrosuna kattı. Genç stoper Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği’nde düzenlenen imza töreniyle basına tanıtıldı. İmza töreninde konuşan Muğla Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Erol Kapiz, genç stopere kariyerinin devamında başarılar diledi.

“DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM”

Erol Kapiz konuşmasında şunları söyledi:

"Kulüplerimiz kadrolarındaki eksikleri hep yurt dışından yabancı oyuncular transfer ederek gidermek istiyor. Neden Muğlalı bir kardeşimiz olmasın? Neden içimizden biri olmasın? Yiğit umarım bir gün A takımda da forma giyer."

"ÇOK MUTLUYUM"

Genç stoper Yiğit Siner, Türkiye’nin en büyük kulübüne transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Siner “ Bugünlere gelmek için çok çalıştım ve artık daha fazla çalışmam gerektiğinin bilincindeyim. Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ise sayılı kulüplerinden birine transfer olduğum için çok mutluyum" dedi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler