Takip Et

SON DAKİKA

Aydın sporunun emektar malzemecisi

18 Temmuz 2017, Salı 10:00

     


Aydınspor 1966’da 25 yıl malzemecilik yaptıktan sonra emekli olan, daha sonra da çeşitli amatör kulüplerde mesleğine devam eden 68 yaşındaki Hasan Basri Arslan yaklaşık 40 yıldır Aydın sporuna malzemeci olarak hizmet ediyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Malzemecilik mesleğine 70’li yılların sonunda o dönemki adıyla Aydınspor 1966’da başlayan, acı tatlı anılarla dolu çeyrek asırdan sonra emekli olan 68 yaşındaki Hasan Basri Arslan, yaklaşık 40 yıldır Aydın sporuna malzemeci olarak hizmet ediyor. Emekli olduktan sonra da sahalardan kopmayan emektar malzemeci Arslan, daha sonra amatör lig takımlarından Köy Hizmetleri, Aydın Belediyespor, Özel İdare’nin ardından son iki yıldır da Aydın’ın önde gelen amatör kulüplerinden Yıldızspor’da malzemecilik yapıyor.

“ÖMRÜM YETTİĞİNCE MALZEMECİLİK YAPACAĞIM”

Dokuz yaşındaki torunu Emir Duhan Tosun’un da forma giydiği Yıldızspor’da çok mutlu olduğunu dile getiren emektar malzemeci Arslan “Kulüp yöneticileriyle abi kardeş gibiyiz. Haftanın yedi günü kulüpteyim. Kulübe gelmediğim gün hasta oluyorum. Yaşım ilerlemiş olsa da işimi çok seviyorum ve ömrüm yettiğince malzemecilik yapmaya devam edeceğim” diye konuştu. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler