Takip Et

SON DAKİKA

Miniklerin futbol şenliği sürüyor

18 Mayıs 2017, Perşembe 13:08

     


Aydın Futbol U12 Kategorisi 2. ve 3. Grup'ta oynanan maçlar nefes kesti. Adnan Menderes Stadı Yan Sahalar'da oynanan maçlarda futbol şöleni yaşanırken, ailelerde evlatlarını yalnız bırakmıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dört grupta toplam 35 takımın mücadele ettiği U12 Kategorisi'nde müsabakalar tüm hızıyla sürüyor. Adnan Menderes Stadı yan sahalarda oynanan maçlarda bol gollü geçti. Oynanan 6 maçta galibiyete ulaşan takımlar Çine Madranspor, Tepecik Esnafspor, Köprülüspor, Yıldızspor, Ayyıldızspor takımları oldu. Yenişemeyen takımlar ise Aydın 1907 ve DSİ Spor oldu.

ÇİNE'DEN 5 GOLLÜ GALİBİYET

Çine Madranspor, Arda Şahin, Ercan (3), ve Enes’in golleriyle Tuğlaspor’u 5-3 mağlup ederken, Tuğlaspor’un üç golü ise Alihan ve Sercan'dan (2) geldi.

TEPECİK ESNAF RAHAT KAZANDI

Tepecik Esnafspor ise Emirhan Bakırcı (3) ve Muhammet Emre'nin (2) golleriyle İncirliova Belediyespor’u 5-1 yenerken, İncirliova ekibinin tek golünü Erhan kaydetti.

KÖPRÜLÜSPOR '4' KÖŞE

Astaşspor’la karşılaşan Köprülüspor rakibini 4-1 yenerken, dört golün tamamını Serhat kaydetti. Astaş’ın tek golü ise Arda Turgay’dan geldi.

YILDIZSPOR ZORLANDI

Yıldızspor ve Aydın Kartalları ekipleri arasında oynanan karşılaşma çekişmeli geçti. Yıldızspor karşılaşmayı Arda ve Kemal’in golleriyle 2-1 kazandı. Aydın Kartalları'nın golü Ahmet Göçmen’den geldi.

AYYILDIZSPOR ÇOK FARKLI

Yeni Esnafspor’u 5-1 yenen Ayyıldızspor’dan farklı bir galibiyete imza attı. Ayyıldız ekibine galibiyeti getiren golleri iki gol kaydeden Emircan, Batuhan, Kadir Efe ve Furkan attı.

BERABERE BİTEN TEK MAÇ

Aydın 1907 ile DSİ Spor maçı beraber biten tek maç oldu. DSİ’nin golü Kemal’den, Aydın 1907'nin golü ise Eren’den geldi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler