Takip Et

SON DAKİKA

Merkez Yeniköy, Kuşadası Esnaf'ı ağırlayacak

17 Kasım 2016, Perşembe 13:30

     


Aydın Amatör Süper Lig'de mücadele eden Merkez Yeniköyspor, evinde Ada ekibi Kuşadası Esnafspor'u ağırlayacak. Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 15:00'da başlayacak.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hafta sonu oynanacak olan zorlu karşılaşmada galip gelen taraf ligdeki sıralamayı derinden etkileyecek. Kuşadası Esnafspor 8 puanla 6. sırada yer alırken, 7 puanı bulunan Merkez Yeniköyspor 7. sırada yer alıyor. Merkez Yeniköyspor ile aynı puanda olan Tepecik Tuğlaspor 8'inci, Germencikspor 9'uncu ve Bozyurtspor 10. sırada yer alıyor. 6 puan ile 11. sırada yer alan Nazilli ekibi Yıldızgücü ise ligde son sırada bulunan Aydınspor ve Davutlar Belediyespor'un üstünde yer alıyor.

GALİBİYETE YAKIN TARAF MERKEZ YENİKÖY

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da oynanacak olan karşılaşmada galibiyete yakın taraf ev sahibi Merkez Yeniköyspor olarak görülüyor. Seyirci desteği ile karşılaşmada avantaj sahibi olan kırmızı-beyazlı ekipte, Antrenör Şakir Konyalı, Kuşadası Esnafspor'un kadrosunun iyi olduğunu ve onları en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade ederek, "Tabii ki seyirci desteği ile maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Ancak hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor. Lig'de üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele ederek kazanan taraf biz olmak istiyoruz" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler