Takip Et

SON DAKİKA

Ege Derbisi'nde rakip BUCASPOR

17 Kasım 2016, Perşembe 17:15

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Bucaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Siyah-Beyazlılar, ligin 13. haftasında deplasmanda Bucaspor'un konuğu olacak. Pazartesi günü izinli olan takım, hız kesmeden antrenmanlara başladı. Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem gözetiminde yoğun tempoda çalışan Siyah İnciler, yenilmezlik serisine bir yenisini daha eklemek istiyor.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, "Fatih Karagümrük maçında gol atan oyuncuların alt yapıdan çıktığını belirtirken, "Gençlere önem vereceğiz" dedi. Görevi getiren oyuncunun kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Ertem, "Gençlere güveneceğiz, onlar da bize isteneni verecek. Gençleri kazanacağız. Nazilli'nin öz evladı bunlar. Bucaspor maçında da görev verildiğinde onlar görevini yapacak" dedi.

BUCASPOR'DA UYGUN RAPOR VERDİ

Bucaspor yönetimi, Amed Sportif ve Anadolu Selçukspor yenilgilerinin ardından teknik direktör Fatih Uygun'dan rapor istedi. Önceki akşam toplanan yönetim, özellikle son iki maçta orta sahada yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak bu mevkide oynayan Emin, Emre Toraman ve Onur Alkan'ın performansları hakkında Fatih Uygun'dan bilgi aldı. Teknik heyet ise yönetime 5 maçlık yoğun temponun futbolculara ağır geldiğini belirtti. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler