Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'ın Bruma’sı, sahaya çıkıyor

17 Kasım 2016, Perşembe 16:46

     


Türkiye’de ilk kez İncirliova Belediyespor’da forma giyecek olan Fildişi Sahilli Sidy Ahmet Nimaga’nın nihayet lisansı çıktı. Galatasaray’ın gözde oyuncusu Bruma’ya benzerliğiyle dikkati çeken Sidy'nin, pazar günü oynanacak Yıldızgücüspor müsabakasında forma giymesi bekleniyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig’de zirve mücadelesi veren İncirliova Belediyespor, forvetteki eksiğini Fildişi Sahilli 20 yaşındaki Sidy Ahmet Nimaga’yla tamamladı. Son olarak Fildişi Sahili takımlarından National FC'de forma giyen Sidy, Türkiye’de ilk kez kırmızı-beyazlı kulüpte forma giyerek rakip fileleri havalandıracak. İncirliova Belediyespor’a haftalar önce gelen ancak filiz lisans olduğu için lisans çıkarma işlemleri uzayan Sidy’nin lisansı, kırmızı-beyazlı yönetici Avni Yıldız ile Kulüp Müdürü Mesut Öztunç tarafından TFF İzmir Bölge Müdürlüğü’nden teslim alındı.

“PUAN KAYBI OLMAYACAK”

Sempatik tavırlarıyla takım arkadaşlarıyla kısa sürede dostluk kuran Sidy, Galatasaraylı Bruma’ya benzerliğiyle dikkati çekerken, Fenerbahçeli Emenike’yi de örnek aldığını aktardı. İncirliova Belediyespor’un bundan sonraki haftalarında puan kaybının olmaması için elinden geleni yapacağını bildiren Sidy, “Türkiye’de ilk kez forma giyeceğimden dolayı heyecanlıyım. Çok çalışarak takım oyununa uyacağım. Antrenörüm şans verdiği takdirde puanlar alarak İncirliova’yı şampiyon yapmak için goller atacağım. Çevremdeki futbolseverler beni Bruma’ya benzetiyor. Futbolda Emenike gibi mücadele etmek istiyorum” dedi.

KARAYİĞİT DESTEK OLDU

Sidy Ahmet Nimaga’nın kırmızı-beyazlı renklere bağlanması konusunda en büyük destek, kulübün önceki başkanı Mehmet Karayiğit’ten geldi. Karayiğit, “Takımda resmi anlamda görev almasam da İncirliova Belediyespor’un başarısı için destek olacağımı her zaman söylüyorum. İncirliova Belediyespor’u daha iyi yerlerde görmek için tüm İncirliovalılar destek vermeli” dedi. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler