Takip Et

SON DAKİKA

Yıldızspor’dan lalelere özür ziyareti

17 Ekim 2016, Pazartesi 19:10

     


Aydın Amatör Süper Lig’de lider Yıldızspor, evinde konuk ettiği İncirliova Belediyespor karşılaşması sonrasında çıkan olaylardan ötürü, kırmızı-beyazlıların yönetim kurulunu ziyaret ederek özür diledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Belediyespor Kulübü’nde gerçekleşen ziyarete Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yıldızsporlu yöneticileri, İncirliova Belediyespor yöneticisi İsmail Solak karşıladı. Mabi-beyazlılarda Başkan Özcan, “İncirliova Belediyespor bizim kardeş takımımızdır. Karşılaşmadan sonra yaşanan olaylar bizi de üzdü. İki sporcunun yaşadığı olaylarla kulüplerimizin anılmasını istemezdik. Gerek maç öncesi gerekse devre arasında oyuncularımızı sık sık olay yaşanmaması konusunda uyardık. Keşke galip gelmeseydik de bu olaylar yaşanmasaydı” dedi.

Kırmızı-beyazlılarda yönetici İsmail Solak ise, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirtti.

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da oynanan mücadelede İncirliova Belediyespor, konuk olduğu Yıldızspor’a 3-1’lik skorla mağlup olmuş, maç sonrasında ev sahibi ekipten Adnan ile konuk ekipten Muhammet tartışmıştı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler