Takip Et

SON DAKİKA

Özdemir: Gereken değerlendirmeler yapılıyor

17 Ekim 2016, Pazartesi 18:11

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'te 1-1 eşitlikle sonuçlanan İnegölspor maçının ardından Metincan Cici ve İsa'nın arasında yaşanan tatsız olay maça damgasını vurdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Siyah-beyazlı ekipte son dakikalarda yaşanan pozisyonda Metincan'ın pas vermeyip şut atmasına kızan İsa'nın Metincan'a saldırması, Adnan Menderes Stadı'ndaki seyirciler tarafından da tepki aldı. Metincan ile İsa'nın arasındaki bu tatsız olayda Aydınspor 1923 Yönetimi'nden ceza gelmesi beklenirken Teknik Direktör Göksel Özdemir, yaptığı açıklamada gereken değerlendirmelerin yapılacağını dile getirdi. Yaşanan olayı tasvip etmediklerini söyleyen Özdemir, "Burada herkes Aydınspor 1923 Kulübü'nün kurumsal kimliğini taşıyor. Yaşanan bu olay, hem Aydınspor 1923 camiasına hem de kendilerine yakışmıyor. Maç içinde gerginlikler yaşanabilir. Bu herkeste oluyor. Ancak burada bir durum varsa hem bu şekilde değil, hem de Aydınspor 1923 taraftarlarının önünde olmamalı. Gereken değerlendirmeleri yapıyoruz. Yönetimimize raporumuzu sundum. Gereken neyse yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

"TAHİR GEREKSİZ VE ANLAMSIZ SORUMLULUK ALDI"

Adnan Menderes Stadı'nda oynanan karşılaşmanın son dakikasında gelen penaltı atışını Nezir'in kullanması gerekirken Tahir'in ısrarla kendisinin kullanmasını ve kenar yönetiminin kararına rağmen topun başına geçip gol atmasını da değerlendiren Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, "Tahir orada gereksiz ve anlamsız bir sorumluluk aldı. Biz her toplantıda ve maçtan önce kimin ne yapacağını, hangi görevde olacağını belirliyoruz. Burada yaptığımız planları ve stratejileri Tahir'in bile bile çiğnemesi çok anlamsız. Yani penaltıyı gole çevirmesi, bu konuya örtü çekmiyor. Don Kişot'luğa hiç gerek yoktu" sözlerini kaydetti. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler