Takip Et

SON DAKİKA

Naz-Naz'da Biçer ile yollar ayrıldı

17 Ekim 2016, Pazartesi 15:18

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da yaşanan puan kayıpları sonrasında Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yollar ayrıldı.

İstanbul'da Büyükçekmece Tepecikspor'a mağlup olarak taraftarlarını kahreden Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile karşılıklı olarak yollar ayrıldı. Nazilli Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Özgen Türker, "Teknik Direktörümüz Cüneyt Biçer ve ekibiyle yapmış olduğumuz değerlendirme neticesinde karşılıklı anlaştık ve sözleşmeyi feshettik. Cüneyt Biçer ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz ve bundan sonraki spor yaşamlarında başarılar dileriz" dedi. Geçen sezon 14. haftada teknik direktör değişikliğine giden Naz-Naz, bu sezon 7. haftada teknik direktör değişikliğine gitti

AFFEDİLDİLER

Geççtiğimiz günlerde süresiz kadro dışı bırakılan oyuncularımız Ali Akburç, Halil Zeybek ve Hüseyin Cankut Atasoy da yönetim kurulumuz tarafından affedilerek yarından itibaren takım ile beraber çalışmaya başlayacaklardır. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler