Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar'a yine ödülle döndüler

17 Eylül 2017, Pazar 15:30

     


Yenipazar Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Murat Kocabıyık, Düzce'de yapılan 4. etap enduro moto yarışlarından 3.lük ödülü ile döndü. Başkan Kocabıyık, yapılacak olan son 2 yarışmada daha üst dereceler elde etmek istediklerini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                                    

Yenipazar'da geçen yıl kurulan Enduro Motosiklet Kulübü üyeleri, katıldıkları bütün yarışlardan derece ile dönmeye devam ediyor. Son olarak Düzce'de yapılan ve 4 gün süren 450 kilometre yarışlarını katılan Murat Kocabıyık, 3. olarak parkuru tamamladı.

 

"HEDEFİM BİRİNCİLİK"

Geçen yıl düzenlenen Enduro Motor Yarışları'nda Endur Gençler (EG) kategorisinde 1. Ayak yarışını ikincilikle tamamlayan Mert Pehlivanoğlu, yaşadığı talihsizlik nedeniyle Düzce yarışlarına katılamazken, Ekim'de Fethiye'de yapılacak yarışlar için hazırlandığını belirtti. Pehlivanoğlu, "Biz bu yarışlara ilk olarak 2015 yılında katılmaya başladık. İlk yarışlarda derece elde edemedik ve yarışları katılmakta tereddüt etmeye başladık. Fakat 2016 yılı yarışları için daha sıkı çalışıp, çok iyi hazırlandık. 2016 yarışları için 6 ayak oluştu ve her etapta derece elde ederek gençler kategorisinde 2. oldum.2017 yarışlarını biraz talihsiz başladım, ilk 3 yarışta derece elde edemedim, 4. yarışa katılamadım. Şuan 5 ve 6. etap yarışları için hazırlanıyorum, inşallah o yarışlarda güzel dereceler elde edeceğim. Bu yıl olmadı ama önümüzdeki yıl 1.lik hedefliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Düzce yarışlarında Yenipazar Enduro Motosiklet Kulübünü temsil eden Başkan Murat Kocabıyık, 28 üyelerinin olduğunu ve sadece Mert Pehlivanoğlu ile kendisinin yarışlara katıldığını belirtti. Kocabıyık, "Düzce yarışlarını toplam 56 araç katıldı. Bunun 32'si motosikletten oluşuyordu. 4 gün ve 450 kilometreden oluşan yarışların son günü 28 yarışçı katılabildi. Ben bu yarışı 3. olarak tamamlayıp, ilçemize ödülle döndüm" dedi.

 

Yarışlara sadece 2 kişi olarak hazırlanan Kocabıyık ve Pehlivanoğlu, hedeflerinin 1. lik olduğunu belirterek, amaçlarının kulüplerini ve Yenipazar'ı en iyi temsil etmek olduğunu ifade etti. (ERDAL AYDIN)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler