Takip Et

SON DAKİKA

2. ve 3. Lig'den kısa kısa

17 Temmuz 2017, Pazartesi 18:00

     


TFF 2. Lig ve 3. Lig'de mücadele eden takımlardan kısa kısa haberler

MEKİK'TE 2 İMZA

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kızılcabölükspor'da yönetim iç transferde orta saha oyuncusu Özer Ercili ve kaleci Mert Can Dadan'ın sözleşmelerini 1'er yıl uzattı. Geçen sezon Silivrispor'dan transfer edilen 24 yaşındaki Özer, ligde 31, kupada 8 müsabakada görev alırken, 8 asist yapıp, 1 gol attı. Beylerbeyi'ndan transfer edilen 25 yaşındaki Mert Can ise 8 maçta sarı kırmızılı takımın kalesini korudu.

TEKİRDAĞ'DAN TRANSFER ŞOV

Geçtiğimiz sezonda küme düşmekten son anda kurtulan Tekirdağspor, yeni sezon öncesi transferde gaza bastı. Tekirdağspor 9 futbolcuyu birden renklerine bağlayarak transfer şovu yaptı. Tekirdağspor; Burak Aydın (Stoper), Yasin Öztop (Sağ Bek), İbrahim Can Köse (Sağ-Sol Kanat), Emre Kars (Stoper), Samet Önger (Stoper), Aykut Çakay (Forvet), Berk Akıncı (Orta Saha), Mustafa Ün (Sol Bek-Sol Açık) ve Veysel Boz (Kaleci) ile sözleşme imzaladı.

TARSUS HOCASINI BULDU

Tarsus İdman Yurdu’nun yeni teknik direktörü Özcan Kızıltan oldu. Tarsus İdmanyurdu’nda sezon bitiminde anlaşmaya varılan Memduh Özbalta, geçtiğimiz hafta içerisinde görevinden istifa etmişti. Özbalta’nın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Tarsus İdman Yurdu’nun yeni teknik direktörü Özcan Kızıltan oldu.

"KAFKAF HAKKINI VERECEĞİZ"

2. Lig Beyaz Grup'ta bir aylık aradan sonra Karşıyaka'nın başına yeniden geçen Teknik Direktör Atilla Güneş, yeni sezonda kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Geçen sezonu 6'ncı bitirerek Play off'u son anda kaçırdıklarını hatırlatan yeşil kırmızılıların teknik direktörü, "Taraftarımız yine son topa kadar mücadele eden, 90 dakika boyunca skor ne olursa olsun pes etmeyen bir takım izleyecek. Herkes formanın hakkını vereceğimizden emin olsun" dedi.

ERİŞ GÜMÜŞHANE'DE

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor, Teknik Direktör Levent Eriş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Levent Eriş, “Ben buraya şampiyonluk için geldim, şampiyonluktan başka ikinci bir kelimem yok” dedi.

KÖMÜR'DEN TRANSFER ATAĞI

Zonguldak Kömürspor’da yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarında atağa kalktı. Kırmızı-lacivertliler geçtiğimiz günlerde temasa geçtiği Çatalcaspor’un sağbeki Oğuzhan Yıldız transferinde de mutlu sona ulaştı. Çatalcaspor’un sağbeki Oğuzyıldız, Zonguldak Kömürspor ile 2 yıllık anlaşma sağladı. (İSMAİL ÖRS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler