Takip Et

SON DAKİKA

Levent Sabancı muradına erdi

17 Haziran 2017, Cumartesi 12:32

     


Uzun süredir Aydınspor 1923 başkanlığına aday olmak için kulübe üye olmaya çalışan Levent Sabancı üyelik başvurusunu yaptı. Sabancı, mevcut başkan Hidayet Türen’den 3 Temmuz’daki kongre öncesi üyeliğinin kabul edileceği sözünü de aldı

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydınspor 1923’ün, 3. Lig'e düşmesinin ardından başlayan süreçte iş adamı Levent Sabancı başkan adaylığını açıklamış ancak kulübe üye olmak için bulunduğu girişimlerden sonuç alamamıştı. Mevcut yönetimi sert sözlerle eleştiren ve kongre kararı alınmasını isteyen Levent Sabancı, kongre kararı alınmasının ardından üyelik başvurusu yapmak için dün kulübe geldi. Üyelik başvurusu için gerekli evraklarını hazırlayarak kulübe gelen Sabancı ilk olarak burada basın açıklaması yapmak istedi. Bir kulüp görevlisinin engellemesiyle karşılaşan Sabancı başkan Hidayet Türen’i telefonla arayarak evraklarını teslim etmek ve basın açıklaması yapmak için onay aldı.

 

YÖNETİME VE ÇERÇİOĞLU’NA YÜKLENDİ

Evraklarını kulübün muhasebecisine teslim eden Levent Sabancı, daha sonra yaptığı basın açıklamasında bugüne kadar yaptığı eleştirileri tekrarladı. Futbolcularla ilgili açıklama yapmasını isteyen Sabancı “TFF’ye yatırılması gereken parayı yatırdınız mı?, Kongre kararı almak için neden kulüpte değil de Büyükşehir Belediye binasında toplantı yapıyorsunuz?, Şahin Kaya, Özgür Keskin kulübe üye olurken, biz neden olamıyoruz? Üye olmak için Özlem Hanım’ın kuaförü, güvenliği, AYBA’dan çalışan veya bir siyasi partinin üyesi mi olmamız gerekiyor?” şeklinde sorular sordu. Sabancı üyeliğinin kesinleşmesinin ardından listesinde bulunan isimleri açıklayacağını söyledi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler