Takip Et

SON DAKİKA

Acarlar Güneşspor'dan sert tepki

17 Mayıs 2019, Cuma 11:16

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 4. Grup'ta oynanacak olan Acarlar Güneşspor - Umurlu Belediyespor maçının stadının değişmesine Acarlar Güneşspor'dan sert tepki geldi.

Karşılaşma Acarlar Stadı'nda oynanacakken İncirliova Kaymakamlığı'nın yazısı nedeniyle İncirliova Yan Saha'ya alındı. Acarlar Güneşspor camiası ise "Acarlar'da oynamamız engellendi" diyerek sert tepki gösterdi. Karşılaşmanın güvenlikten dolayı İncirliova'ya alındığı bilgisini veren Acarlar Güneşspor Kulüp Başkanı Yaşar Kasken, "Biz Atça'ya, Köşk'e, Dalama'ya deplasmanlara gittik. 3-5 polis görev aldı. Acarlar'da 20 polis görev aldı. İkinci sınıf muamelesi görüyoruz. Biz de bu ülkenin insanlarıyız. Bizim de spor yapmaya hakkımız var. Kim bu maçı İncirliova'ya aldıysa hakkımız helal değil. Bunu yapanları Allah'a havale ediyoruz. Ama şunu bilin ki Acarlar Güneşspor'un şampiyonluğunu hiç bir güç engelleyecek. Bunu yapanlar gece yattığında rahat uyuyabiliyor mu acaba?" dedi.

Acarlar Güneşspor, Umurlu Belediyespor karşısında galip gelirse 1. Amatör Küme'ye çıkacak. Umurlu galip gelirse 1. Amatör Küme'ye çıkmayı garantilerken, beraberlik halinde ise Umurlu şansını son haftaya taşıyacak. İki ekibin ligin ilk devresinde oynadığı karşılaşma 2-2'lik skorla sonuçlanmıştı. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler