Takip Et

SON DAKİKA

'Yıldız Kız Badminton Takımı'nın başarısı

17 Mayıs 2017, Çarşamba 13:34

     


Bilecik'te 12-14 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Anadolu Yıldızları Badminton Ligi Türkiye Şampiyonası'nda, Kuyucak Yıldız Kız Badminton Takımı 3'üncü oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuyucak'ta Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Doğan ve Antrenör Kasım Meşe tarafından yürütülen badminton çalışmaları, bu yıl daha da geliştirilerek 150 öğrenciye badminton eğitimi verildi. Yaklaşık 45 sporcu, badminton lisansına sahip oldu. 10 yıldır Aydın ilçeleri arasında ve Türkiye genelinde yarışan Kuyucaklı sporcular, dereceler elde etmeye devam ediyor. Kuyucak Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Badminton Takımı, Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakalarında; Manisa'da grup ikincisi, Bilecik'te çeyrek final ikincisi, Eskişehir'de yarı final ikincisi olarak başarı kazandılar. 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Bilecik'te yapılan Anadolu Yıldızları Badminton Ligi Türkiye Şampiyonası'nda ise 3'üncü oldular.

Beyza Demir, Beyza Nur Baş, Burçin Çetin, Buse Nur Arıcı ve Şeyda Gökçe'den oluşan Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Badminton Takımı, 24-27 Mayıs 2017 tarihlerinde Kırşehir'de gerçekleşecek Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Aydın'ı ve bölgeyi temsil edecekler. (EBRU GÜLSOY)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler