Takip Et

SON DAKİKA

Şampiyon futbolcular Rektör Prof. Bircan'ı ziyaret etti

17 Mayıs 2017, Çarşamba 18:30

     


Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun koordinasyonuyla gerçekleştirilen 14. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Adnan Menderes Üniversitesi Futbol Takımı oyuncuları, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ı ziyaret etti.

Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleşen ziyarete, Rektör Bircan'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Göksel Baran, Takım Antrenörü Arş. Gör. Alper Kartal, Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal, Yrd. Doç. Dr. Çağatay Dereceli ve şampiyon takımın sporcuları katıldı.

Denizli Atatürk Stadı'nda 14 Mayıs Pazar günü oynanan final karşılaşmasında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşan ADÜ Futbol Takımı, normal ve uzatma süresi 1-1 biten maçı, penaltılarda 3-1'lik üstünlük sağlayarak kazanmış ve şampiyon olmuştu.

Bu arada penaltılardaki kritik kurtarışlarıyla şampiyonlukta önemli pay sahibi olan kaleci Hayrullah Akyüz, Koç Spor Fest Futbol Süper Ligi’nin ‘En İyi Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

Üniversiteye kazandırdıkları başarıdan dolayı futbolculara teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Bircan “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz, şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Tüm branşlarda öğrencilerimiz, üniversitemizi gururlandıran sonuçlar elde ediyor. Hocalarının nezdinde öğrencilerimizi tek tek kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler