Takip Et

Lider çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

17 Ocak 2017, Salı 13:42

     


Kuşadasıspor ikinci yarının ilk maçı olan Yıldızgücü deplasmanının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Zorlu deplasman öncesinde sakatlıkları bulunan Yusuf, Caner ve Murat’ın oynayıp oynayamayacağı maç saatinde netleşecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Süper Amatör Lig’de 1 puan farkla liderliğini sürdüren Kuşadasıspor, ikinci yarının ilk maçının hazırlıklarına başladı. Yıldızgücüspor deplasmanına gidecek olan Kuşadasıspor’da sol açık Yusuf, orta saha Caner ve stoper Murat’ın sakatlıkları bulunuyor. Aldığı üç oyuncuyla kadrosunu güçlendiren lider, zorlu deplasmandan üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

İkinci yarıda gidecekleri üç deplasman maçının en zorlusuna bu hafta çıkacaklarını ifade eden Kuşadasıspor Antrenörü Özer

Erdem, “İkinci yarıya iyi hazırlandık. Antalya’da yaptığımız kampın bizim için çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Takımda sakat oyuncularımın bulunması beni üzüyor. Fakat yeni transferlerimizin takıma sağladığı uyum da bir o kadar sevindiriyor. Biz takım olarak şampiyonluğa inandık. Bu deplasmandan da yüzümüzün akıyla döneceğimize inanıyorum” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler