Takip Et

SON DAKİKA

Kupa'da rakip Ümraniyespor

17 Ocak 2017, Salı 13:40

     


Ziraat Türkiye Kupası 5. Hafta karşılaşmasında Aydınspor 1923, evinde PTT 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'u konuk edecek. Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesi'nden hakem Hakan Ceylan yönetecek.

G Grubu'nda Bursaspor ve Akhisar Belediyespor ile birlikte 5 puanı bulunan Aydınspor 1923, 6 puan ile lider olan Ümraniyespor'u evinde seyircisinin önünde mağlup edip yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. İlk maçta İstanbul'da rakibine 3-1'lik skorla mağlup olan siyah-beyazlı ekip, hem bu maçın rövanşını almak hem de kupada yoluna daha sağlam devam etmek için mücadele edecek. Aydınspor 1923, İlk karşılaşmada Nezir'in 13'te attığı golle 1-0 öne geçmiş olmasına rağmen, ikinci yarıda Abdullah Halman'ın 2 ve Samet'in golleriyle 3-1 mağlup olmuştu. Gruptaki diğer karşılaşma ise Bursaspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak. Bu karşılaşma ise bugün saat 17.45'te başlayacak.

Şamil Ünal ve Süleyman Özdamar'ın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenilirken Süleyman'ın ilk 11'de olması ve Şamil'in de yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler