Takip Et

Kaptanlık yaptığı takımda antrenörlük yapacak

17 Ocak 2017, Salı 18:11

     


İkinci devre hazırlıklarını sürdüren Acarlar Belediyespor'un yönetimi, 2011-2014 yılları arasında sarı-kırmızılı kulüpte kaptanlık yapan Mustafa Ünlü ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Acarlar Belediyespor, 'Ünlü' gözetiminde ilk antrenmana çıktı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Acarlar Belediyespor, sezonun ikinci yarısının başlamasına günler kala Mehmet Esat Yıldırım'la da yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon Ulukonakspor'u çalıştıran Mustafa Ünlü ile anlaşma sağlayan Acarlar Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Sağdıç, Ünlü’yle Acarlar Yunus Şentürk Stadı’ndaki yönetim odasında sezon sonuna kadar anlaşma yaptıklarını kaydetti.

"SAVAŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Acarlar Belediyespor’da 2011-2014 yılları arasında kaptan olarak görev yapan Mustafa Ünlü, sezonun ikinci yarısında da antrenörlük yapacak. Dağılan takımı toparlamaya geldiğini belirten antrenör Ünlü, “Acarlar'ı en iyi bilen biriyim. 3 sezon formasını terlettiğim Acarlar’da iki sezon da kaptanlık görevinde bulundum. Taraftarın kazanma hırslarının bilincindeyim. Takımımız bireysel olarak kaliteli ve son haftalarda çıkışta olan bir takım. Ancak en büyük eksiklik, antrenmansızlık. Kondisyon sıkıntısını çözmemiz lazım. Benim için her zaman pozitif, sert ve aktif futbol önemli. Sadece 90 dakika boyunca savaşan bir takım olacağız. Takım şu an dağılmış durumda, ben de bu eksik parçaları tamamlamaya çalışıyorum. Bir taraftan da takım için transfer araştırması içindeyiz” dedi.

“FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Acarlar Belediyespor’da yönetim, futbolcular Mertcan Aydın, Birant Çakır, Savaş Metin, Gökhan Altuner ve antrenör Mehmet Esat Yıldırım’la yolları ayırdı. Ligin ikinci devresinde Ünlü'yle yola devam edecek olan sarı-kırmızılılarda yönetici Muzaffer Sağdıç, “Mehmet Esat Yıldırım’la yollarımızı karşılıklı olarak ayırdık. Ligde hedefimiz final ya da şampiyonluk. Bunun için gerekli mevkilere nokta atışlarımızı gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kaleci, defans, orta saha ve forvet arayışlarına girdik. Takıma faydalı olacağını düşünerek Mustafa Ünlü’yle anlaşma sağladık. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan sarı-kırmızılılar, Mustafa Ünlü gözetimindeki ilk antrenmana bugün çıktı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler