Takip Et

SON DAKİKA

Efe'nin kupadaki rakipleri mercek altında

16 Kasım 2016, Çarşamba 14:10

     


Hafta sonunda ligde Etimesgut Belediyespor ile evinde karşılaşacak olan Aydınspor 1923'te hazırlıklar sürerken teknik heyet diğer yandan kupadaki rakiplerini de mercek altına aldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 13. Hafta mücadelesinde evinde Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor'u ağırlayacak olan Aydınspor 1923'te teknik heyet, bu hafta sonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptaki rakipler olan Bursaspor ile Akhisar Belediyespor karşılaşmasını yakından takip etmek için görev dağılımı yaptı. Aydınspor 1923'ün Ziraat Türkiye Kupası'ndaki zorlu rakipleri Süper Lig'in 11. Hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Bursa'da oynanacak olan karşılaşmayı siyah-beyazlı teknik heyetten bir ismin yakından takip edeceği öğrenildi.

AKHİSAR ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Spor Toto Süper Lig'de 11. Hafta mücadelesinde Bursaspor'a konuk olacak olan Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor puan cetvelinde sonuncu sırada bulunan Adanaspor'un üstünde 9 puan ile 17 sırada yer alıyor. Lig'de oynadığı 10 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile zor günler geçiren Akhisar Belediyespor, zirve yarışı veren Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler