Takip Et

SON DAKİKA

Dişi Efeler'e 4 takviye

16 Kasım 2016, Çarşamba 18:33

     


TFF Kadınlar 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Aydın ekibi 7 Eylül Gençlikspor, yeni transfer edilen 4 futbolcusunu tanıttı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ligin başlamasıyla çalışmalarını hızlandıran 7 Eylül Gençlikspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz, 4 yeni transferini tanıttı. Düzenlenen basın toplantısında kulüp yöneticilerinden Asuman Oğuzhan da yer alırken yeni transfer, Konyaaltı Belediyespor'dan kaleci Zeynep Uçar, Van Büyükşehir Belediyespor'dan defansf oyuncusu Kadriye Erden ve Adana Osmaniyespor'dan orta saha oyuncusu Alev Çalışkan 7 Eylül Gençlikspor forması ile poz verdi.

Yeni sezon öncesi ligi değerlendiren 7 Eylül Gençlikspor Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz, "Mücadele ettiğimiz lig başladı. Ancak biz ilk hafta BAY olduğumuz için ikinci hafta mücadelesinde 19 Kasım'da Denizli Alpler Gençlikspor ile oynayacağız. Grubumuzda 13 takım var. Burada 13 takım olması iyi. 4 ya da 5 takım, hedefe oynayacak olan takımlar olacak. Ligin çekişmeli geçecek olmasından memnunuz. Bu sezonki hedefimiz 12'de 12 yaparak gruptan direk 1. takım olarak çıkmak. Geçen sezonki kadromuzu koruduk. Sadece 4 takviyemiz var. Aydın bölgesinin tanıdığı Zeynep Uçar, daha önce Nazilli Belediyespor'da forma giymişti. Van BŞB'den Kadriye Erden, Adana'dan Alev Çalışkan ve Denizli'den Fikriye Nur Balcı'yı renklerimize bağladık. Fikriye Nur şu an Denizli'de olduğu için gelemedi. Bu takviyeler ile takımızı biraz daha güçlendirdiğimizi düşünüyoruz. Bu yıl yine iddialıyız. Geçen yıl olduğu gibi yine Aydın spor camiasının desteği ile grubu en iyi şekilde tamamlayacağımızdan şüphemiz yok. Play-off'larda da iyi sonuçlar alarak 2.Lig'e çıkacağız" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler