Takip Et

SON DAKİKA

"Bizim için Türkiye'nin en büyük kulübü Güneşspor'dur"

16 Kasım 2016, Çarşamba 18:37

     


Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Meşrutiyet Mahallesi eski adıyla Macur Mahallesi'nde 1952'de kurulan futbol takımı Güneşspor'lu eski futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler bir araya gelerek eski günleri yad etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

"Eski Güneşsporlular" adı altında her ay düzenlenen yemekli gecede efsaneler, Aydın Barosu Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelerek eski Güneşspor zamanındaki hatıralarını anlattılar. Katılımcılar arasında Güneşsspor'da forma giymiş efsane futbolcular ve yöneticiler arasında Ahmet Edisoy, Özkan Yüksel, Erdem Yüksel, Fahrettin Sayış, Hasan Yavaş Fehmi Akyılmaz gibi efsane isimlerin yanı sıra Güneşspor'un mevcut Başkanı Mehmet Esat Yıldırım da konuk oldu. Gecenin açılış konuşmasında Güneşspor'un eski kulüp başkanlarından Sencer Serten, efsane isimlere 'hoş geldiniz' diyerek, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapıp, herkese iyi eğlenceler diledi.

SAZLI TÜRKÜLÜ EĞLENDİLER

Aydın Barosu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen gecenin ilerleyen saatlerinde sazlar çalınarak, hep bir ağızdan türküler söylendi. Ardından Kerimoğlu Zeybeği, Harmandalı gibi yöresel zeybek oyunlarıyla devam eden gece, hoş sohbet ve muhabbet eşliğinde devam etti.

"BİZ GÜNEŞSPOR'LUYUZ"

Organizasyonla ilgili konuşan Güneşspor'un efsane isimlerinden Sencer Erten, "Biz eski arkadaşlar yani, Güneşspor'un farklı yerlerinde görev yapan arkadaşlar ve Macur Mahallesinde oturan arkadaşlar, birbirimizi hiç olmazsa ayda bir kez görebilmek amacıyla bu geceyi düzenliyoruz. Bizim amacımız yaş ortalaması 50 ve 60 yaş üzeri olan arkadaşlarımızın, birbirimizin sağlıklı olduğunu görmenin mutluluğunu duyabilmek için bir araya geliyoruz. Birbirimize haber veriyoruz. Baro'nun Lokali'nde bir araya geliyoruz deyip ayda bir kez bu yemeği düzenliyoruz. Amaç hepimiz sağlıklı mıyız, birbirimizi görebiliyor muyuz bütün derdimiz bu. Sağlıklı gördüğümüz için de buradan zevkle ayrılıyoruz. İçimizde profesyonel futbol oynamış, idarecilik yapmış arkadaşlarımızda var. Genelde Güneşspor taraftarıyız. Güneşsporlu olmaktan da mutluyuz. Güneşspor bizim için Türkiye'nin en büyük kulübü. Daha büyük kulüp yok Türkiye'de" dedi.

"GÜNEŞSPOR'A HER ZAMAN DESTEK VERİRİZ"

Her ay düzenlenen gecede önümüzdeki aylardan itibaren Güneşspor yararına etkinlikler düzenleneceğini söyleyen Sencer Serten, "Biz Güneşspor'luyuz. Güneşspor için elimizden ne gerekiyorsa yaparız. Önümüzdeki aylarda düzenleyeceğimiz gecelerde, Güneşspor bayrakları, filamalar ve formaları açık arttırma ile satarak Güneşspor'a maddi ve manevi destek sağlayacağız. Güneşspor'u şu anda ayakta tutan ve sahip çıkan şuan ki başkan olan Mehmet Esat Yıldırım hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Biz eski Güneşsporlular olarak her zaman desteğe hazırız" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler