Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova'dan özür diliyoruz

16 Ekim 2016, Pazar 20:15

     


Evinde İncirliova Belediyespor’u 3-1’lik skorla geçerek 3’te 3 yapan lider Yıldızspor’da Başkan Kaya Özcan, maç sonunda çıkan olayların kendisini çok üzdüğünü belirterek, “İncirliova Belediyespor’dan özür diliyoruz. Olaya karışan oyuncularımıza da gereken cezayı yönetim kurulu olarak vereceğiz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig’de İncirliova Belediyespor’u kendi sahasında 3-1’lik skorla geçerek 9 puanla liderliğini sürdüren Yıldızspor’da buruk sevinç yaşanıyor. Bu maçın sonunda iki takım da soyunma odasına giderken gergin anlar yaşanmıştı. İki takımın yönetim kurulu ve teknik heyeti oyuncularını ayırarak olayı büyümeden önlemişti. Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, çıkan olay hakkında kulüp binasında açıklamalarda bulundu.

“GEREKEN CEZAYI VERECEĞİZ”

Aldıkları galibiyetin sevincini yaşayamadıklarını ifade eden Başkan Özcan, “Maç sonunda yaşanan tatsız olaylar nedeniyle kulübümüzün kültürüne yakışmayan hareketlerde bulunan oyuncularımızın böyle bir olayın içinde bulunması camiamızı derinden üzdü. Dost kulübümüz İncirliova Belediyespor’dan özür diliyoruz. Olaya karışan ve bilinçsizce hareketlerde bulunan oyuncularımıza da gereken cezayı yönetim kurulu olarak önümüzdeki günlerde vereceğiz” dedi. (KAMİL KAZANKAYA) 

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler