Takip Et

SON DAKİKA

EFE ŞANSSIZLIĞI KIRMAK İSTİYOR

16 Ekim 2016, Pazar 08:09

     


Aydınspor 1923 evinde bugün İnegölspor'u ağırlayacak, Nazilli Belediyespor ise İstanbul deplasmanında Büyükçekmece Tepecikspor'un konuğu olacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, bugün evinde ligin güçlü ekiplerinden İnegölspor'u ağırlayacak. Siyah-beyazlılara baktığımızda son 2 sezondur üst üste 3 galibiyeti bulunmuyor. Bu şanssızlığı kırmak isteyen Efe, İnegölspor'u mağlup etmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Göksel Özdemir, "Henüz takım olarak eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamladıktan sonra daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. 4-5 haftada istediğimiz seviyede olup, daha iyi yerlerde olacağız. İnegölspor da çıkış maçlarımızdan bir tanesi olacak" dedi. Adnan Menderes Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Antalya bölgesinden Murat Erdoğan, Abdullah Uğur Sarı ve Cevher Ahen üçlüsü yönetecek.

NAZ-NAZ İSTANBUL'DA

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek moral kazanan Nazilli Belediyespor, bugün İstanbul deplasmanında Büyükçekmece Tepecikspor'un konuğu olacak. 3 puan hedefleyen Siyah İnciler, çıkış arayacak. Teknik Direktör Cüneyt Biçer, "Rakibin sahası sunii çim. Biz de çalışmalarımızı sunii çim de yaptık bu hafta ancak rakip sahaya alışık olduğu için bizden daha kontrollü oynayacak. Ama biz bu maçı kazanacak güçteyiz. İstanbul'dan 3 puanla döneceğiz. İyi bir hava yakalamak istiyorsak bu maçtan galibiyet almak zorundayız" dedi. Bugün saat 13.30'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Yalova bölgesinden Tugay Kaan Numanoğlu, Serdar İla ve Gökmen Canlıdinç üçlüsü yönetecek. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler