Takip Et

SON DAKİKA

Efe sezonu açtı

16 Eylül 2018, Pazar 18:07

     


Aydınspor 1923 2018-2019 sezonunu Adnan Menderes Stadı'nda açtı. Sezon açılışına taraftarın ve protokolün katılımı yoğun oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından Aydınspor 1923, yeni sezonu açtı. Sezon açılışında futbolcular ve teknik ekip taraftara tek tek tanıtıldı. Tek tek tanıtılan futbolcular daha sonra Asi Kankalar Taraftar Grubu'nun tezahüratlarıyla tek tek tribüne çağrıldı ve şampiyonluk için söz alındı. Sezon açılışına Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hüsamettin Artan, İzmirspor Kulübü Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Cavit Bircan ve Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım'ın yanı sıra Galatasaraylı eski futbolcu Barış Özbek de katıldı. Aydınspor 1923'e transfer olan Barış Özbek'in kardeşi Ufuk Özbek de ağabeyini tribünde, bu özel günde yanında olduğu için teşekkür etti.

TRANSFERLER

Aydınspor 1923'te geçen sezondan 4 futbolcu yeni sezonda da yer alacak. Geçen sezondan Yavuz Artan, Artun Kütükçü, Orhan Urfan Alpaslan ve Alper Özdemir forma giyecek. Transferler ise Maltepespor'dan Hasan Erdi Aslan, Umutcan Gökdemir, Cantürk Güngör, Ömer Faruk Kılıç, Çal Belediyespor'dan Onur Ersoy, Torbalıspor'dan Berkay Günay, Fatsa Belediyespor'dan Şükrü Topal ve Erol Durbakan, Erzin Belediyespor'dan Okan Aslan, Yozgat 1959'dan Hakkı Tosun, Çiğli Belediyespor'dan Emrullah Öztürk, Muşspor'dan Traore, Nevşehir Belediyespor'dan Nazım Ortafidan, Çanakkale Dardanelspor'dan Ufuk Özbek, 12 Bingölspor'dan Gökhan Solak, Gebzespor'dan Şavaş Öztan, Kırşehir Belediyespor'dan Muhammed Kaba, Ağrı 1970'den Tunahan Bilgin, Bağcılarspor'dan Ömer Tunç ve 68 Aksaray Belediyespor'dan Okan Tirgil olarak açıklandı.

Aydınspor 1923 sezon açılışının ardından İzmirspor ile hazırlık maçı yaptı. (ARİF YILMAZOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler