Takip Et

SON DAKİKA

Şampiyon CAN CAN!

16 Eylül 2017, Cumartesi 16:40

     


Çine’de ilk kez gerçekleştirilen Kavşit Halı Saha Ligi Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın ilk şampiyonu CAN CAN Büfe, oldu.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Çine Kavşit Mahallesindeki halı sahada gerçekleştirilen Kavşit Halı Saha Ligi Futbol Turnuvası gerçekleştirildi. 16 futbol takımının katıldığı turnuva, Muharrem Yıldız, Tunahan Yıldırım, Caner Akbaş, Hasan Tural ve Halil Çoban tarafından organize edildi. CAN CAN Büfe ve Şarlan Spor arasında oynanan final maçını, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, EYSİM Mineral Madencilik Genel Müdürü Olgun Balcı’da izledi.

 

İLK ŞAMPİYON CAN CAN BÜFE

2-2 berabere kaldığı rakibini penaltı vuruşları ile yenen CAN CAN Büfe turnuvanın ilk şampiyonu oldu. Maçta ara ara gergin dakikalarda yaşandı. CAN CAN Büfe takım lideri Mustafa Temel, takım futbolcuları ve taraftarlar büyük sevin yaşadı. Turnuvada finale yükselen ve penaltı vuruşları ile maçı kaybeden Şarlan Spor ise ikinci olabilme başarısını gösterdi. Her iki takım kupa ve madalyalarını CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, ve EYSİM Mineral Madencilik Genel Müdürü Olgun Balcı’nın elinden aldı. Turnuvanın final maçı yoğun ilgi gördü. Şampiyon takıma ödül olarak bin lira verildi.

 

TURNUVANIN HER SENE YAPILMASINI İSTEDİ

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Kavşit Mahallesi’nde bir futbol kulübü kurularak resmi liglerde de boy göstermesini isterken, EYSİM Mineral Madencilik Genel Müdürü Olgun Balcı’da turnuvanın her yıl gerçekleştirilmesini istedi. Kavşit Mahalle Muhtarı Halil Çoban, başta Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker olmak üzere halı saha yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. (SEZGİN MADRAN)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler