Takip Et

SON DAKİKA

Galibiyet bizim olsun

16 Eylül 2017, Cumartesi 08:46

     


Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor, bugün 3. hafta karşılaşmasına çıkıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923, bugün 3. hafta karşılaşmasında Arsinspor'u ağırlayacak. Ligde geçtiğimiz hafta oynanan maçta aldığı beraberlikle 1 puanı bulunan Aydınspor 1923, bu hafta rakibini yenerek galibiyetle tanışmayı hedefliyor.

 

ARSİNSPOR İLE İLK MAÇ

Arsinspor ile Aydınspor 1923 arasında oynanacak olan ilk maçta siyah-beyazlılar, rakibini eli boş göndermeyi hedefliyor. Teknik Direktör Yavuz İncedal, "Zor bir maç olacak. Takımda uyum sorunu yaşıyoruz. Yeni oluşan bir takım olduğumuzun dezavantajlarıyla sahaya çıkıyoruz. Bunu atlatacağız. Arsinspor'u mağlup ederek 3 puanla tanışmak istiyoruz" dedi.

 

Arsinspor'u ağırlayacak olan Aydınspor 1923'ün bugün saat 16.30'da oynanacak maçın hakemleri İstanbul bölgesinden. Karşılaşmanın hakemleri Fevzi Erdem Akbaş, Murat Güçlü ve Selim Selim konuklu olacak.

 

NAZİLLİ, NİĞDE'DE TERLEYECEK

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, İlk 2 maçını 2-0'lık skorlarla kaybeden Niğde Belediyespor'a konuk olacak. Niğde Belediyespor ile ilk kez karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor, Niğde Belediyespor'u mağlup ederek geçtiğimiz hafta almış olduğu Şanlıurfaspor mağlubiyetini telafi etmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Fatih Akyel, "Geçtiğimiz hafta şans bizden yana değildi. Bu hafta Niğde Belediyespor'u mağlup ederek çıkış yakalamak istiyoruz. Kazanmak zorunda olduğumuz maçlardan bir tanesi Niğde maçı" dedi.

 

Niğde Belediyespor'a konuk olacak Nazilli Belediyespor'un bugün saat 16.00'da başlayacak olan maçın hakemleri Ankara bölgesinden Burak Pakkan, Kadir Kantekin ve Ahmet Ulu oldu. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler