Takip Et

SON DAKİKA

Didimli Burak, Fenerbahçe Kulübü’nün altyapısında

16 Eylül 2017, Cumartesi 16:55

     


Didim Fenerbahçe Spor Okulları öğrencilerinden Burak Alp Koşer, İstanbul’daki seçmelerde beğenilerek Fenerbahçe Kulübü'nün U11 ve U12 altyapısına girmeye hak kazandı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Didim Fenerbahçe Spor Okulları, Didimli bir genç futbolcuyu daha Fenerbahçe altyapısına kazandırmanın gururunu yaşadı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fenerbahçe Fikirtepe Altyapı Tesisleri’ndeki altyapı seçmelerine katılan Didim Fenerbahçe Spor Okulları öğrencisi futbolcu Burak Alp Koşer, gösterdiği üstün performansla altyapı hocaları tarafından beğenilerek Fenerbahçe Kulübü'nün U11 ve U12 altyapısına girmeye hak kazandı.

Didim Fenerbahçe Spor Okulları sorumlusu Özkan Caymaz, yaptığı değerlendirmede, “Spor Okulu öğrencimiz Burak, üstün performansıyla Fenerbahçe U11 ve U12 altyapılarına girmeye hak kazandı. Bizlere bu büyük gururu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki spor hayatında bizleri daha da fazla gururlandıracağından hiç kuşkumuz yok. Didim Fenerbahçe Spor Okulları olarak Burak Alp Koşer’i ve ailesini tebrik ediyoruz” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler