Takip Et

/>

SON DAKİKA

Başkan Kayalı, Kuşadasıspor ile kahvaltıda buluştu

16 Eylül 2017, Cumartesi 16:23

     


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Kuşadasıspor ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Kuşadası Güvercinada Kalesi'nde düzenlenen kahvaltıya Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Behçet Alp, Kuşadasıspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Kahvaltıda konuşan Başkan Kayalı “Öncelikle sizlerle burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Kulüp içerisinde maddi olarak bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bunlar çözülür. Önemli olan sizin önünüzdeki maçlarda iyi bir performans sergilemeniz. Özellikle gelecek hafta oynanacak maçta 3 puanı almamız bizim için çok önemli. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kuşadası Belediyesi’nin kendilerine sunmuş olduğu destekten dolayı Başkan Kayalı'ya teşekkür eden Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Behçet Alp ise sezondaki maçlara iyi bir şekilde hazırlanılması gerektiğini belirterek, kulüp içerisinde yaşanan mali sıkıntıların kısa zaman içerisinde çözüleceğini söyledi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler