Takip Et

SON DAKİKA

Minikler çekişmeli maçlar oynadı

16 Haziran 2017, Cuma 12:35

     


Aydın Futbol U11 ve U12 kategorilerinde Play-Off müsabakaları devam ediyor. Play-Off'un ikinci gününde U11 kategorisinde iki, U12 kategorisinde de üç maç oynandı. Maçlar büyük çekişmeye sahne oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

U11 kategorisinde Nazilli Belediyespor, Yıldızspor ile 2-2 berabere kaldı. Nazilli Belediyespor’un gollerini Hüseyin ve Arda (K.K), Yıldızspor’un gollerini ise Arda (2) kaydetti. Adagücüspor , İbrahim Gülümser Genç Efespor maçı ise 1-1 sonuçlandı. Adagücüspor’un golünü Berdan atarken Genç Efe'nin golü Mehmet’ten geldi.

 

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI

U12 kategorisinde Didim Belediyespor, büyük çekişmeye sahne olan maçta Genç Efespor’u 3-2 mağlup etti. Didim Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri, Serkan(2) ve Yakup’tan attı. Genç Efespor’un Arda ve Cihan’ın ayağından bulduğu goller galibiyete yetmedi. Germencikspor ile Zeybek Gençlikspor 1-1 berabere kaldı. Germencikspor’un golünü Aziz atarken, Zeybek Gençlikspor Yusuf’la karşılık verdi. Günün diğer maçında Nazilli Belediyespor, Aydın 1907'yi 3 -1 mağlup etti. Nazilli Belediyespor’un gollerini Eren, Efe ve Arda attı. Aydın 1907 Spor’un tek golünü Yasin kaydetti. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler