Takip Et

SON DAKİKA

Tenis Turnuvası ödül töreni yapıldı

16 Mayıs 2019, Perşembe 14:19

     


Aydın'da 26 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında Efeler Belediyesi’nin, Kemer Mahallesi Ayko Tenis Kortu Tesislerindeki, Aydın Tenis Kulübü’nde düzenlenen ve tüm tenisseverlerin heyecanla beklediği çiftler tenis oyununa, özel bir turnuva gerçekleştirdiklerini belirten kulüp yönetimi ödül törenini 13 Mayıs'ta yaparak kazanan çiftlere ödüllerini sundu.
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Turnuva kategorileri olan Çift Erkeklerde 34, Çift Kadınlarda 12, Karışık Çiftlerde 16 oyuncu olmak üzere toplam 62 sporcu ile tam 62 maç yapılarak turnuva tamamlandı.

Turnuvada bir ilk yaşandı ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay da çiftler turnuvasında grup maçları oynayarak hem destek verdi hem de iyi bir tenisçi olduğunu gösterdi.

Ödül töreninde konuşma yapan Aydın Tenis Kulübü Başkanı Prof.Dr.Osman Nuri Aydın, “Sporcu olarak katılarak desteklerini veren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi tekrar iletiyoruz. Ve teşekkürlerin en büyüğü de doğal olarak sponsorumuzadır. Geleneksel hale gelecek bir turnuva sponsoru ile tanışmaktan mutlu olduk. Desteklerinden dolayı turnuvaya adını veren Aydın’ın şömine firması Ege Şömine’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler