Takip Et

SON DAKİKA

Didim Belediyespor, olağanüstü genel kurul kararı aldı

16 Mayıs 2018, Çarşamba 20:16

     


Aydın Amatör Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Didim Belediyespor’da yönetim, olağanüstü genel kurul kararı aldı. Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan, 1 Haziran 2018 tarihinde yapılması için olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını, ekip olarak yeni yönetimde de görev almayacaklarını söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Didim Atatürk Stadı’ndaki Didim Belediyespor Kulübü binasında gerçekleşen basın toplantısına, Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan, 2. Başkan Evren Ermurat ve altyapı sorumlusu Halil İbrahim Hacer katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan, 27 Aralık 2016 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul ile yönetime geldiklerini belirterek, zor günlerden geçen Didim Belediyespor için maddi ve manevi olarak ellerinden geleni yapmalarına rağmen kulübün 2016 - 2017 sezonunda layık olmadığı bir lige düştüğünü söyledi. Didim Belediyespor’u düştüğü yerden yeniden kaldırmayı kendilerine görev bildiklerini ifade eden Arslan, “Yeni sezonda büyük çabalarla gerek finansal açıdan, gerekse tesisleşme anlamında büyük adımlar attık. Zorlu geçen futbol sezonunda kulübümüz tekrar şampiyonluğa ulaşmış ve layık olduğu Bölgesel Amatör Lig’e çıkmıştır. Bununla beraber tesisleşme anlamında da dev adımlar atılmıştır” dedi.

“TAKIMIN HAK ETTİĞİ YERLERE GELEBİLMESİ İÇİN BU KARARI ALDIK”

Didim Belediyespor’u yeni sezonda gerek sportif anlamda, gerekse tesisleşme anlamında büyük işler beklediğini kaydeden Cezmi Arslan, “Bizler Didim ve Didim Belediyespor aşığıyız. Bu bilinçle yeni sezonda takımın hak ettiği yerlere gelebilmesi için yönetim kurulu olarak 10 Mayıs 2018 tarihinde yapılan toplantı sonucunda, olağanüstü genel kurula karar verdik. Olağanüstü genel kurulumuz 01 Haziran 2018 günü yapılacak olup, ekip olarak yeni oluşumda bulunmayacağımızı kararlaştırdık ver bu kararımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz” diye konuştu.

“YENİ SEZON KOLAY OLMAYACAKTIR”

Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan, alınan bu kararın Didim Belediyespor’u çok sevdikleri ve kulübün hak ettiği yere gelebilmesi için alındığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Bizler tüm gücümüzle her ortamı kullandık. Elimizden gelenin fazlasını yaptık ama yeni sezon kolay olmayacaktır. Özellikle finansal konularda, malzeme ve tesisleşme gibi ihtiyaçlar çoğalacaktır. Bu nedenle takıma daha çok sahiplenecek, imkanları daha geniş bir yönetim bu işlerin üstesinden rahatlıkla gelecektir. 1,5 senelik zorlu sezonun ardından bize desteğini esirgemeyen öncelikle taraftarlarımıza, Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay’a, değerli Kaymakamımız Sayın Mehmet Türköz’e, Didimli işadamlarımıza ve basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz. Umarız bu karar, Didim’e ve Didim Belediyesporumuza sportif ve tesisleşme anlamında büyük katkı sağlayacaktır. Bu düşüncelerle, oluşacak yeni yönetime şimdiden başarılar diliyoruz.” (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler