Takip Et

SON DAKİKA

Gençlik haftası etkinlikleri devam ediyor

16 Mayıs 2017, Salı 19:14

     


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de 15 – 19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Gençlik Haftası etkinlikleri Aydın’da başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor.

3x3 SOKAK BASKETBOLUNA İLGİ BÜYÜK

Aydın Atatürk Spor Salonu önünde kurulan pota ve filelerle gençler sokak basketbolunda buluştu. ilk günden büyük bir katılımın olduğu etkinliğe ikinci günde dört takım turnuva heyecanı yaşadı. Turnuvaya Yenilmez Armada, İtalyan Aygırları, Aydın Yıldızları ve Viktor gibi takımların kendilerine verdikleri isimler arasında yer alıyor.

FORUM AVM'DE KÜLTÜREL VE SPORTİF ETKİNLİKLER

Aydın’da çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği Gençlik Haftası'nda ilk olarak Forum Aydın AVM’de Gençlik Merkezi tarafından kültürel etkinlikler gerçekleştirildi. Kültürel etkinliklerde ebru atölyesi, resim sergisi, halk oyunları gösterisi gerçekleştirilerek büyük ilgi gören çalışmalar, etkinlikler arasında yerini aldı.

bunların yanı sıra sportif etkinliler de gerçekleştirildi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı tekvando, wushu, cimnastik ve karate branş gösterileri halk tarafından büyük alkış topladı. Ayrıca Forum Aydın AVM’de kurulan dart, puanlı penaltı, mini tenis ve badminton stantlarında vatandaşlar eğlenerek spor yaptılar. (BATUHAN ÖZKAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler