Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Alıcık, engellilerle halay çekti

16 Mayıs 2017, Salı 22:02

     


Nazilli Belediye Başkan Haluk Alıcık, 1. Engelsiz Bahar Şenliği'nde, engellilerin mutluluğuna ortak oldu. Belediye Başkanı Alıcık, Nazilli Birinci Engelsiz Bahar Şenliği'nde, canlı müzik eşiğinde çiftetelli, zeybek oynayan ve halay çeken engellilere eşlik ederek onların mutluluklarını paylaştı.

NAZENDER tarafından ilk kez düzenlenen Birinci Engelsiz Bahar Şenliği, Sümer Rekreasyon Alanı'nda yapıldı. Etkinliğe ilçedeki tüm engellilerle birlikte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da katıldı.

Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) öncülüğünde, Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Özel İlk Yorum Rehabilitasyon Merkezi, Özel İç Denge Rehabilitasyon Merkezi, Özel Gülenyüzler Rehabilitasyon Merkezi, Özel Evren Rehabilitasyon Merkezi olmak üzere ilçedeki dört özel rehabilitasyon merkezinin ortaklaşa düzenlediği ve Nazilli Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşen etkinlikte engelliler doyasıya eğlendi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından engellilere hediye edilen lunapark biletlerini alan engelliler, çarpışan arabadan atlı karıncaya kadar lunaparktaki bütün oyuncaklara binerek gönüllerince eğlendi. Canlı müzik eşiğinde çeşitli oyunların yanı sıra çiftetelli, zeybek oynayan, halay çeken engellilere Belediye Başkanı Haluk Alıcık da eşlik etti.

Engellilerle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çeken ve çektiren Başkan Alıcık, engellilerin mutluluğuna ortak oldu. Engellilere ve konuklara gün boyunca mangalda köfte pişirilerek ikram edildi.

Hayvanat bahçesini de gezen engelliler Başkan Alıcık'a teşekkür ederken etkinliğin sponsorluğunu üstlenen iş adamı Süleyman Keskin'e, NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı'ya birer teşekkür plaketi verildi. Şenliğe katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Alıcık, "NAZENDER'in düzenlediği Bahar Şenliği'nde engellilerimizle beraber eğlendik, çok mutlu olduk. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) Başkanı Tayfun Yazıcı, "Engelli çocuklarımıza böyle bir imkan sunduğumuz için çok mutluyuz. Bizler dernekler ve okullar olarak engellilerimizin de bu toplumda yaşadıklarını anlatmak, onların sorunlarına çözüm olabilmek için çok mücadele ediyoruz. Bizlere destek olan değerli Belediye Başkanımız Alıcık'a, okullarımıza ve destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiler" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler