Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'ın yeni kulübü: Merkezspor

15 Kasım 2017, Çarşamba 15:04

     


Aydın Merkez Spor Kulübü, Çınar Restoran'da akşam yemeği düzenlendi ve kulüp tanıtıldı. Kulüp Başkanı Mahmut Yörük, "Aydın Merkezspor, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ve esnaf olarak, çocukları internet kafelerden ve kötü alışkanlıklardan, boş durmaktan kurtarmak için kurulan bir dernektir" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kulübün tanıtım yemeğine Aydın Merkezspor Kulübü Derneği Başkanı Mahmut Yörük, ikinci başkan Serkan Karademir ve yöneticiler Sefer Bakış, Ahmet Seldüz, Muhammed İlbas katıldı.

 

"ÇOCUKLARIMIZ SPOR YAPSIN"

Biz cumhuriyet mahallesi esnafları olarak bize gelen talepler doğrultusunda bu kulübü kurduk diyen Kulüp Başkanı Mahmut Yörük şöyle konuştu:

"Aydın'daki çocuklarımıza spor yaptırmak, sporun içerisinde eğitim vermek, Aydın'a hizmet ettiğimiz tüm branşlarda, salon branşları futbol olmak üzere tüm branşlarda faaliyet göstereceğiz. Bu kurmuş olduğumuz Aydın Merkezspor Kulübü olarak tüm maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen esnaflarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Amatör spor kulüplerini kurmadan önceki amaçlarımızdan bir tanesi çocuklarımızın internet kafelerden, salaş yerlerden kurtarmak, eğitim alanlarına çekmek, salonlara, futbol sahalarına çekmek ve eğitim vermektir. Kulübümüzde kadın güreş takımımız var, masa tenisi takımımız var, bocce takımımız var, aynı zamanda dart takımımız var, judo takımımız var, voleybol takımız var. Önümüzdeki günlerde bu takımlar dahada artacak" dedi. (NECATİ AVCIOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler