Takip Et

SON DAKİKA

Şimşek: Çıkan olayları sorumlusu maçın hakemidir

15 Kasım 2016, Salı 19:01

     


Aydın Futbol U17 Kategorisi 1. Grup'ta geçen hafta 2-2'lik eşitlikle sona eren Yıldızgücüspor - Aydınspor maçında çıkan olayların yankısı büyük oldu. Yıldızgücüspor Genel Menajeri Önder Şimşek, "Çıkan olayların tek sorumlusu maçın hakemidir" dedi.

İsabeyli Stadı'nda oynanan maçta futbolcuların mükemmel oynadığını söyleyen Yıldızgücüspor Genel Menajeri Önder Şimşek, "Futbolcularımız, Aydınspor maçında çok güzel oynadılar. Rakip de buraya sadece futbol oynamaya gelmişti. Aydınspor maçın bitimine yakın öne geçti. Maçın normal süresinde 2-1'lik Aydınspor galibiyeti vardı. Hakem 3 dakika uzatma ilave etmesine rağmen maç uzatma 7 dakika oynandı. Kornerden gelen gol sonrası eşitliği yakaladık" dedi.

"HAKSIZ PUAN LAZIM DEĞİL"

Aydınspor maçında hakemin, Yıldızgücüspor'un gol atması için uğraştığını dile getiren Şimşek, "Aydınspor 2-1'lik skorla kazansaydı, maçtan sonra gidip tebrik edecektim. Gerçekten güzel bir futbol sergilediler. Güzel bir maç izledik. Hakem anlamsız bir şekilde maçı bitirmedi. Bitirmeyince bizim takımımız golü atınca, hakem bitiş düdüğünü çaldı. Ortalık bundan dolayı gerildi. Bize haksız puan lazım değil. Eğer maç gereksiz yere uzamasaydı, hiç bir olumsuzluk yaşanmazdı. Bu çocukların hepsi de futbolcu olacak diye bir şey de yok. Biz bu çocuklara futbolu sevdireceğiz ama böyle olmaz. Alt yapı kategorilerine eğitimsiz hakemler gönderiliyor. Bu alt yapı oyuncuları genç çocuklar. Kanları kaynıyor. Daha dikkatli olunmalı. Merkez Hakem Kurulu'nun bir an önce gerekli önlemleri alması gerek. Hakemlerin takımları birbirine düşürmeye hakkı yok" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

YAŞANAN OLAYLARIN HABERİ İÇİN TIKLAYIN

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler