Takip Et

SON DAKİKA

Potanın Efeleri'nde moraller bozuk

15 Kasım 2016, Salı 13:30

     


Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Ligi'nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Efespor, geçen hafta sonunda iç sahada alınan Ankara Orman Gençlikspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Atatürk Spor Salonu'nda kendi seyircisinin önünde ilk mağlubiyeti alan Potanın Efeleri, deplasmanda oynanacak olan İstanbul Yeşilyurt maçının provasına başladı. Aydın BŞB Efespor Başkanı Erdinç Vence, Ankara Orman karşısında çok kazanmak istediklerini ancak iyi reaksiyon gösterdikleri karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Vence, "En azından şampiyonluğa oynayan, ligin güçlü bir ekibi olan rakip karşısında bu şekilde mücadele gösterdiğimiz için takımımızı tebrik ediyorum. Geleceğe dair düşündüğümüzde iyi şeyler yapacağımıza inancım tam. Ayrıca bizleri her geçen gün daha çok destekleyen Aydınlı taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

"İYİ ODAKLANACAĞIZ"

Hafta sonunda İstanbul deplasmanında Yeşilyurt ile karşı karşıya gelecek olan Aydın BŞB Efespor, bu karşılaşmadan galip dönerek Aydınlıları sevindirmek istiyor. Yeşilyurt'un ligde çıkış aradığını dile getiren Başkan Venve, "Yeşilyurt bu ligin eski takımlarından. Çıkış arayan bir takım. Henüz galibiyetleri yok. Tabii ki kazanmak istiyoruz ancak maça iyi odaklanacağız ve kayıpsız geçerek Aydın'a mutlu dönmek istiyoruz" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler