Takip Et

SON DAKİKA

Merkez Yeniköy kaçan puanlara yanıyor

15 Kasım 2016, Salı 11:17

     


Aydın Amatör Süper Lig'de Yıldızspor ile son dakikada yenilen golle 1-1 berabere kalan Merkez Yeniköyspor'da camia kaçan 2 puana yanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Lig'de 7. Hafta mücadelesinde serbest vuruştan yediği golle Yıldızspor ile 1-1 berabere kalan Merkez Yeniköyspor'da Antrenör Şakir Konyalı, kaçan iki puana üzüldüklerini söyledi. Maçta üst üste buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyleyen Konyalı, "Direkten dönen topları ve kaçırdığımız net gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik, maçın seyri çok farklı olabilirdi. Son dakikada serbest vuruştan yediğimiz bir golle 1 puan kazandık. Kaçan iki puana üzülüyoruz" dedi.

"EN İYİ SAVUNMA HÜCUMDUR"

Seyri güzel bir futbol sergilediklerini söyleyen Merkez Yeniköyspor Antrenörü Şakir Konyalı, izleyenlerin beğenisini kazandıklarını ve Merkez Yeniköyspor üzerindeki kara bulutları dağıttıklarını söyledi. Konyalı, "Maçtan sonra aldığımız 1 puana rağmen bizleri tebrik edenler oldu. 4-4-2 sistemiyle sahada hücum futbolu sergiledik. En iyi savunma hücumdur. Biz de bunu yaptık. Yediğimiz son dakika golü bizi 3 puandan etti ancak 1 puan da bizim için önemli. Yıldızspor Kulübü hedefleri yüksek bir takım. İyi bir hocaları ve teknik bir kadrosu var. Onlar bu ligde misafir. Biz bundan sonra da işimize bakacağız. Bu ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Yönetimimizin vermiş olduğu destekler için ayrıca teşekkür ediyorum. Temiz futbol ve fair-play çerçevesi içinde bizden istediklerini onlara veriyoruz. Onlar da bizden desteklerini esirgemiyorlar. Bundan sonraki tüm maçlarımız bizim için final havasında geçecek. Ligi en iyi yerde bitirip önümüzdeki yıllarda hedef koymak istiyoruz" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler